El Volei Sant Cugat comença la temporada davant el CV Barça amb la Lliga Catalana en joc


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la temporada passada / Font: Rfevb.com

Imatge d'arxiu de la temporada passada / Font: Rfevb.com

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat dóna el tret de sortida a la competició oficial amb la participació a la Lliga Catalana, torneig que disputarà davant el Club Voleibol Barcelona Barça. Serà una competició que es jugarà a doble jornada, aquest dissabte a les cinc de la tarda l'anada a Barcelona, a les instal·lacions de l'INEFC, mentre que la tornada serà diumenge a dos quarts de dues de la tarda al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.

De fet, el primer partit de la Lliga Catalana estarà emmarcat en el Torneig Barcelona, de caràcter amistós, que aplegarà el Volei Sant Cugat, l'Haro Rioja, l'Avarca de Menorca i el Barça. Així, el matx entre blaugranes i vermell-i-negres a terres barcelonines corresponent a aquest torneig computarà també com l'anada de la Lliga Catalana. La tornada serà ja a Valldoreix, matx que servirà perquè l'afició pugui veure les noves incorporacions.

I és que les de Rafa Ruiz han tancat l'equip amb dues novetats importants, Silvia Araco i Carla Moreira. Moreira és una receptora brasilera de 21 anys que va jugar la passada temporada en un conjunt de Segona Divisió del Brasil, cridada a ser una peça clau de l'equip. Les vermell-i-negres, a més, competiran aquest cap de setmana contra una de les seves excompanyes, Maria Sanchís, que aquest estiu ha deixat el Sant Cugat per fitxar pel Barça.

Tot plegat, un campionat en què les santcugatenques avaluaran el seu nivell de cara a una temporada en què han retornat a la màxima categoria del voleibol estatal, la Superlliga femenina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.