Voleibol: El Ciudad Las Palmas serè el primer rival del Club Voleibol Sant Cugat


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat ja coneix el calendari de la temporada vinent que començarà el proper 25 de setembre. El club santcugatenc s'enfrontarà en el seu partit inicial amb l'equip canari Ciudad de La Palmas. A més a més, el president de l'entitat local, Carles Castro, continua negociant les incorporacions del nou cos tècnic que estarà integrat per Domingo García i Marc Llinàs.

La Federació Espanyola de Voleibol ja ha fet públic el precalendari per la campanya vinent que en un principi hauria de ser definitiu. L'entitat que presideix Carles Castro serà l'únic conjunt català a la Superlliga aquesta temporada i el que més cops ha estat a la màxima categoria del volei estatal.

A banda d'aquesta notícia, també hem de parlar d'altres informacions que afecten al club vermel-i-negre. Pel que fa a les incorporacions ja s'ha arribat a un acord amb dues jugadores juvenils de la selecció estatal, la col.locadora Mariona Pauls i l'oposada Nerea Sànchez.

També s'espera l'arribada de dues noves altes Irene Cabrera i Claudia Carol, jugadores del Sgrat Cor de Sarrià.

La plantilla del club santcugatenc encara no està definida però l'entitat ja ha confirmat les baixes de la brasilera Bruna Tacola i la nord americana Lori Rittenhouse.


La junta directiva està treballant en la configuració de l'equip per la temporada vinent. Tot apunta que el nou cos tècnic estarà format per Domigo García, ex seleccionador estatal, com a primer entrenador, i Marc Llinàs, com a segon entrenador.


D'altra banda també s'està treballant perque es faci la primera edició d'un torneig internacional de voleibol de base en les categories infantil, cadet i juvenil. El torneig seria a meitats de setembre encara que s'ha de confirmar de manera definit

iva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.