El Voleibol Sant Cugat mostra les dents però no pot superar l'Aguere

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat no pot amb l'Aguere Tenerife i cau a la cinquena jornada de Superlliga femenina (1-3). Les santcugatenques han guanyat el primer set i han estat a punt d'endur-se el tercer, però finalment les canàries han imposat la seva experiència i s'han endut una victòria que deixa les de Rafa Ruiz últimes amb zero punts a la classificació.

Ni els 25 punts de Carla Moreira, de nou màxima anotadora del conjunt santcugatenc, ni l'empenta dels aficionats locals han portat la primera victòria del DSV-Voleibol Sant Cugat. Les vermell-i-negres s'han vist superades en els moments decisius dels sets per un Aguere que s'ha mostrat com un conjunt molt experimentat.

Han començat manant les locals i s'han emportat el primer set (26-24). És el tercer set que guanyen aquesta temporada, i feia pensar que podia ser el dia de la primera victòria. En el segon set, hi ha hagut uns minuts d'igualtat, però les visitants han aconseguit distanciar-se en el marcador per acabar imposant-se còmodament (17-25).

El tercer set ha decantat la balança. Després d'uns primers punts igualats, les santcugatenques s'han posat 21 a 19 a favor, però les visitants, amb molta sang freda, han aconseguit donar la volta al marcador per endur-se la mànega (23-25). Ha estat un cop dur per a la moral de les santcugatenques, que es veien per sota en el marcador i davant un rival que creixia a mesura que passaven els minuts.

El darrer set ha estat dominat per les canàries, que tan sols al final han vist com les de Rafa Ruiz intentaven maquillar el marcador (19-25). Al final nova derrota del DSV-Voleibol Sant Cugat que encara no ha aconseguit sumar cap punt a la Superlliga femenina.

El tècnic del Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, s'ha mostrat satisfet amb la feina de les seves jugadores davant un gran equip.

Rafa Ruiz

Crec que hem fet un bon partit, però no ha pogut ser. Les jugadores i el cos tècnic ho hem donat tot i penso que el públic ho ha vist.

Dissabte que ve, les santcugatenques tornen a jugar a casa i ho faran contra l'Avarca de Menorca, equip de la zona mitja de la taula.