El Voleibol Sant Cugat, a la recerca dels primers punts de la temporada


  • Comparteix:

Imatge del darrer partit del CVSC a casa / foto:RFEVB

Imatge del darrer partit del CVSC a casa / foto:RFEVB

El DSV-Voleibol Sant Cugat rep l'Avarca Menorca aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda a la setena jornada de Superlliga femenina. Les santcugatenques, encara amb zero punts a la classificació, no estan concretant en resultats els moments de bon joc a la pista. Davant tenen un Avarca Menorca que amb vuit punts és cinquè a la classificació.

Cinc partits disputats i cinc derrotes del Voleibol Sant Cugat. Malgrat el bon joc i disposar de jugadores amb un alt percentatge anotador com Carla Moreira, Sara Julián i Alba Cardona, les santcugatenques no acaben de rematar els sets quan els tenen a favor.
En el darrer partit disputat, també a casa, contra l'Aguere Tenerife, les santcugatenques van guanyar el primer set i van estar a punt d'endur-se el segon, però no va poder ser. Aquesta setmana tenen davant un Avarca Menorca que ha anat de menys a més i a poc a poc va pujant llocs a la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.