El DSV-Volei Sant Cugat provarà d'esgarrapar algun punt davant l'Alcobendas


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat intentarà sorprendre l'Alcobendas / Font: Rfevb.com

El Volei Sant Cugat intentarà sorprendre l'Alcobendas / Font: Rfevb.com

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat intentarà sorprendre el Feel Volley Alcobendas, cinquè classificat de la Superlliga Femenina, i esgarrapar algun altre punt abans no acabi l'any. Les de Rafa Ruiz arriben a la cita, que disputaran com a locals dissabte a les set de la tarda, després d'haver perdut davant els dos grans candidats al títol, Ciudad de Logroño i Haris.

La tònica de la temporada es repetirà jornada rere jornada: el Volei Sant Cugat es fixarà en el seu rival i el de l'Extremadura Arroyo, cuer a hores d'ara tot i tenir els mateixos punts que les santcugatenques, dos. Aquesta jornada les extremenyes reben el líder, Logroño, així que tot fa pensar que no sumarà cap punt. D'aquesta manera, el Volei Sant Cugat intentarà fer valer l'aprenentatge des de principi de curs per fer mal l'Alcobendas.

Ara bé, les madrilenyes s'estan jugant les possibilitats de ser a la Copa de la Reina, de manera que sortiran a la pista santcugatenca amb necessitats. Per tot plegat, Rafa Ruiz calcula que serà un partit molt complicat, però del qual, si les seves jugadores mantenen el bon treball dut a terme les últimes jornades, es podran endur alguna notícia positiva.

Rafa Ruiz

Serà un partit molt dur. Elles són un equip bastant jove, però acumulen anys a la categoria, tenen experiència.


En cas de mantenir-se en la penúltima posició, per sobre de l'Extremadura Arroyo, les de Sant Cugat marxaran de vacances de Nadal fora de la plaça de descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.