El Volei Sant Cugat suma un punt agredolç a la pista de l'Arona Tenerife i ho té difícil per entrar a la Copa


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat ha perdut a la pista de l'Arona Tenerife / Font: Rfevb.es

El Volei Sant Cugat ha perdut a la pista de l'Arona Tenerife / Font: Rfevb.es

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat perd per la mínima (3-2) a la pista de l'Arona Tenerife a la novena jornada de la Superlliga i rescata un punt meritori fora de casa. Les santcugatenques han iniciat el matx amb un 2 a 0 en contra, però s'han refet guanyant els dos sets següents i finalment han acabat sucumbint al desempat. Les santcugatenques són novenes i es distancien a cinc punts del sisè, posició que dóna dret a jugar la Copa de la Reina.

El Volei Sant Cugat ha pagat car un inici poc desafortunat. Les locals han dominat el primer set de manera clara i amb bon joc (25-12). Al segon període les de Rafa Ruiz han reaccionat i han perdut però de manera ajustada (25-23). El tercer i el quart set han caigut del bàndol santcugatenc amb dos parcials molt igualats (24-26) i (23-25). La remuntada s'ha quedat a tocar perquè al desempat les locals s'han imposat per 15-9.

El tècnic lamenta la becaina del primer set però ha acabat satisfet amb el joc i el resultat.

Rafa Ruiz

Jugàvem contra Arona, que és un dels rivals més forts de la lliga. Una mica de mal sabor de boca perquè la remuntada podria haver estat un triomf, però estem contents amb el punt a una pista complicada.


Les de Rafa Ruiz rebran aquest divendres la visita d'un altre rival de Tenerife, l'Aguere, cuer de la lliga. El matx es disputarà a les set de la tarda al pavelló de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.