La nord-americana Colleen King tanca la plantilla del DSV- Club Voleibol Sant Cugat


  • Comparteix:

Colleen King, nova incorporació de l'equip / Font: DSV- Club Voleibol Sant Cugat

Colleen King, nova incorporació de l'equip / Font: DSV- Club Voleibol Sant Cugat

La nord-americana Colleen King tanca la plantilla del DSV-Club Voleibol per aquesta temporada a la Superlliga. King ha jugat aquesta última campanya a Londres i actua de punta. El tècnic de l'equip, Rafa Ruiz, ressalta el potencial d'aquesta jugadora sobretot en la vessant ofensiva. L'equip iniciarà la lliga el 13 d'octubre rebent el CV Barcelona.

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat ja fa setmanes que treballa per arribar en òptimes condicions per a l'inici de la Superlliga. El conjunt santcugatenc ha patit la marxa de cinc jugadores que tenien un pes important en el joc de les de Rafa Ruiz. Carla Moreira i Silvia Araco han liderat l'equip a les dues últimes temporades. Marta Garcia també ha estat clau en aquest primer any al club juntament amb Taylor Paulson.

En el capítol d'altes destaquen Mireia Orozco i Aitana Garcia tornen al DSV-Club Voleibol Sant Cugat procedent del CV Barcelona. Orozco actua de punta i també oposada. Garcia juga de lliure. Guadalupe Rosell també s'incorpora com a central. Natalia Matamoros i Andrea Silva que encara són juvenils també formaran part de la plantilla del primer equip i arriben cedides de la Blume. La darrera incorporació és Colleen King. El tècnic, Rafa Ruiz, lloa les virtuts de la nova jugadora.

Rafa Ruiz

Crec que ens ajudarà en el joc ofensiu i ens aposrtarà moltes coses.


L'equip disputarà un torneig a Elx el cap de setmana del 15 i 16 de setembre amb Alcobendas, CV Barcelona i Elx. Les santcugatenques jugaran contra l'Esplugues el 23 de setembre i també s'està pendent de conèixer la data de la Lliga Catalana, Les de Rafa Ruiz són finalistes de la competició i esperen rival que sortirà del guanyador del partit entre l'Esplugues i el CV Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.