A la tretzena va la vençuda per al DSV Club Voleibol Sant Cugat

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat supera el CV Elx (3-0) i guanya el primer partit de la temporada a Lliga Iberdrola. Les santcugatenques han sortit molt intenses a la pista i han sabut superar els moments de dificultat que les han condemnat en d'altres partits, per endur-se tres punts i abandonar la darrera posició a la classificació.

Les noies de Rafa Ruiz s'han tret un pes de sobre. El triomf davant el CV Elx serveix, a més de per sumar tres punts d'or, per trencar una barrera psicològica que les ha deixat a les portes del triomf en fins en cinc ocasions aquesta temporada. Les santcugatenques han sortit molt mentalitzades a la pista, i després d'uns primers punts igualats del primer set, han començat a agafar cert avantatge per endur-se la mànega per 25 a 20. El segon set ha estat més clar per a les de Rafa Ruiz, que tot i manar en el joc, han vist com les il·licitanes venien cara la derrota i donaven guerra, tot i acabar claudicant per 25 a 19. En el tercer set, el tècnic local ha mentalitzat a les seves jugadores per no perdre la concentració i més quan amb el marcador 20 a 12, han vist com les visitants s'apropaven en el lluminós. Però no s'ha repetit la història i al final el triomf s'ha quedat a Sant Cugat, aconseguint el parcial (25-18) i els tres punts.

Amb el triomf el DSV-Voleibol Sant Cugat suma vuit punts i la setmana que ve visita l'Avarca Menorca.

Rafa Ruiz

Teníem bones sensacions del partit anterior i l'equip s'ha pogut treure un pes de sobre guanyant el primer partit de la temporada.