El DSV- Volei Sant Cugat supera el Chamberí i surt del descens a la Lliga Iberdrola


  • Comparteix:

El DSV-volei sant Cugat surt del descens / Font: Rfevb.es

El DSV-volei sant Cugat surt del descens / Font: Rfevb.es

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat ha superat (2-3) el Madrid Chamberí a la jornada 16 de la Lliga Iberdrola i surt per primera vegada de la zona de descens. Les santcugatenques s'han avançat amb un 0 a 2, però les madrilenyes han igualat el marcador. En el tie break, les de Rafa Ruiz han demostrat major ofici i s'han endut un triomf vital de cara a la permanència.

Pas de gegant del DSV-Volei Sant Cugat de cara a la permanència a la Lliga Iberdrola. Les de Rafa Ruiz eren conscients de la importància del partit i en els dos primers sets s'han imposat (22-25 i 20-25) amb una gran solidesa. En els dos següents, l'equip ha patit una davallada d'intensitat defensiva i ho ha pagat car amb dos sets perduts (25-18 i 25-20). En el darrer set, les vermell-i-negres s'han imposat per (10-15). Les santcugatenques són novenes amb 14 punts, dos més per sobre del descens. El tècnic, Rafa Ruiz, ressalta la importància del triomf per la manera que s'ha aconseguit. Ruiz destaca el significat del triomf, però que cal seguir treballant perquè la igualtat existent a la categoria és molt alta.




Rafa Ruiz

Dos punts sumats que ens fan sortir fora del descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.