El DSV-Volei Sant Cugat cau eliminat als quarts de final de la Copa de la Reina davant el Cajasol

Les santcugatenques han perdut (0-3) davant les andaluses i s'han quedat a les portes d'accedir a les semifinals


  • Comparteix:

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat ha perdut (0-3) davant el Cajasol als quarts de final de la Copa de la Reina i s'ha quedat a les portes de les semifinals de la competició del KO. Les santcugatenques han plantat cara davant el conjunt andalús, competint tots els sets fins al final en un Pav 3 ple de gom a gom, però no han estat capaces de superar a un potent Cajasol.

El duel ha començat realment igualat (5-5), però les andaluses s'han enfortit en defensa, no han perdonat quasi cap remat i han aconseguit un avantatge considerable que dificultava la feina a les vermell-i-negres (5-10). Tot i això, després d'un necessitat temps mort i d'uns minuts d'intercanvis de punts, les de Rafa Ruiz han protagonitzat una remuntada molt meritòria i han pogut empatar el lluminós (15-15). En aquest punt, el conjunt vestit de blau ha sabut reaccionar, sobretot gràcies a bons bloqueigs, s'han tornat a distanciar i s'han endut el primer set (20-25).

Les santcugatenques han sabut encaixar la desfeta del set inicial i han continuat competint amb voracitat i confiança, animades en tot moment pel públic del Pav 3. S'ha vist un nivell altíssim de joc, a l'alçada de la cita, amb recepcions de molt valor i poderoses rematades per part dels dos conjunts. Aquest intercanvi de cops ha deixat un marcador d'empat a 15, igual que en el primer període. Tot ha seguit de la mateixa manera fins que el Cajasol ha pogut posar-se dos punts per sobre (18-20), ja que ha sabut gestionar a la perfecció l'avantatge i ha acabat guanyant (21-25).

L'enfrontament s'ha tancat amb un període que ha tingut un guió molt similar als dos primers. El DSV-Club Voleibol Sant Cugat ha lluitat de valent, fins i tot ha arribat a igualar a 24, però l'equip visitant, amb més seguretat i convenciment, ha acabat sentenciant (24-26).

Malgrat la desfeta, el conjunt liderat per Rafa Ruiz ha plantat cara i ha acabat perdent per detalls. Les santcugatenques han demostrat la seva qualitat i el motiu pel qual estan cinquenes, en play-off pel títol, a la Lliga Iberdrola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.