El DSV Volei Sant Cugat supera el Madrid Chamberí i s'apropa al play-off pel títol

Les santcugatenques han derrotat (3-0) les madrilenyes en un matx brillant de les locals


  • Comparteix:

El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha superat (3-0) el Madrid Chamberí a l'avantpenúltima jornada de la Lliga Iberdrola. Les santcugatenques han edificat un triomf sòlid en un bon poder rematador i un bloqueig efectiu. Els dos primers sets han estat de clar color local (25-18 i 25-19), però el darrer període ha estat més competit (25-23). Les de Rafa Ruiz ocupen la cinquena posició en zona de play-off pel títol. Les santcugatenques tenen quatre punts de marge sobre el setè classificat a falta de dues jornades per acabar la lliga regular. El DSV Volei Sant Cugat juga la propera jornada a la pista de l'Haris, tercer classificat.

Matx sense massa història amb domini i superioritat total de les santcugatenques que han imposat la seva lògica superioritat a la pista i a la classificació. Les de Rafa Ruiz han trobat punts febles en les madrilenyes, últim classificat i que només ha guanyat un partit aquesta temporada.

El primer període s'ha convertit en un festival ofensiu local i amb avantatges clars per acabar imposant-se per 25 a 18. El segon set ha estat un calc del primer, poca resposta madrilenya a les ofensives santcugatenques des de la xarxa. El 25 a 19 demostra la superioritat local.

El tercer set ha estat el més igualat amb un 20 a 20 que semblava que es podria arribar al quart. La reacció del DSV Volei Sant Cugat no s'ha fet esperar. 25 a 23, set i partit per a les de Rafa Ruiz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.