Un inofensiu DSV Volei Sant Cugat cau derrotat contundentment davant el Cajasol

Les santcugatenques s'han vist superades (0- 3) per les andaluses en el primer partit dels quarts de final pel títol


  • Comparteix:

El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha perdut (0-3) davant el Cajasol en el primer partit dels quarts de final pel títol disputat al pavelló de Valldoreix. Les andaluses han edificat el triomf en un bloqueig sòlid i un efectiu poder rematador a la xarxa. Les andaluses ha posat el 0 a 1 a la sèrie en un matx marcat per la superioritat del Cajasol. Les de Rafa Ruiz hauran de guanyar el segon partit de la sèrie a Sevilla aquest divendres i forçar el tercer dissabte per assolir un accés històric a les semifinals de la competició.

La posada en escena del DSV Volei Sant Cugat no ha estat massa bona, tot i el suport constant de l'afició. El primer set ha estat marcat per la diferència en el marcador a la meitat del període amb un 14 a 20 que feia preveure que les andaluses sortirien vencedores. La reacció santcugatenca ha estat ferotge i s'ha arribat a un 25 a 25 d'infart. Finalment, el Cajasol s'ha endut el primer set (25-27).

En el segon set s'ha amplificat la diferència de les visitants amb un bloqueig excels, un mur edificat a la xarxa que ha servit per sumar punts a les andaluses. El 4 a 18 escandalós ha fet abaixar els braços a les santcugatenques cedint el segon període per 13 a 25.

El darrer set ha estat més igualat, però el domini visitant s'ha tornat a fer evident a la xarxa. 21 a 25 final per a les andaluses que certifiquen un triomf sòlid.

El tècnic. Rafa Ruiz, s'ha mostrat molt crític amb les seves jugadores sobretot amb errades de falta d'actitut.








Rafa Ruiz

No hem tingut actitut per afrontar un partit d'aquest nivell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.