Zoi Mavrommatis i Ariadna Priante, a l'Eurovolley amb la selecció espanyola

El combinat espanyol va debutar aquest dijous amb derrota vers Països Baixos


  • Comparteix:

La selecció espanyola va caure (3-0) contra Països Baixos en el seu debut a l'Eurovolley 2023 / Foto: RFEVB

La selecció espanyola va caure (3-0) contra Països Baixos en el seu debut a l'Eurovolley 2023 / Foto: RFEVB

Les santcugatenques Zoi Mavrommatis i Ariadna Priante formen part del combinat espanyol per disputar el Campionat Europeu de Voleibol. La selecció espanyola es troba concentrada a Estònia, país on es disputen els partits del grup D i en el qual es troba enquadrat el combinat nacional. Las Leonas del Voley van debutar contra la selecció neerlandesa aquest dijous i van caure per un contundent 3-0. Tot i això, encara han de disputar quatre partits més contra França, Eslovàquia, Finlàndia i l'amfitriona d'aquesta fase, Estònia. Les quatre millors seleccions de cada un dels quatre grups que conformen el torneig europeu passaran a vuitens de final.

Mavrommatis i Priante, formades al Volei Sant Cugat i posteriorment a l'acadèmia Blume, són dues de les quatre catalanes que han estat convocades pel seleccionador Pascual Saurín. El combinat espanyol té com a objectiu en aquest campionat continental superar els vuitens de final, què és fins ara la millor participació en aquest torneig.

L'Eurovolley té la particularitat que la fase prèvia es disputa en quatre seus diferents: Bèlgica, Alemanya, Itàlia i Estònia. En el cas que la selecció espanyola avancés fins a la final, es disputaria el 3 de setembre a Bèlgica.

CONSULTA AQUÍ EL CALENDARI DE LA SELECCIÓ ESPANYOLA A L'EUROVOLLEY FEMENÍ



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.