El Sant Cugat Titans de volei ja disposa de vuit equips per a la nova temporada

El club tindrà quatre conjunts masculins i quatre femenins


  • Comparteix:

El club santcugatenc ja disposa de vuit equips / Foto: Sant Cugat Titans

El club santcugatenc ja disposa de vuit equips / Foto: Sant Cugat Titans

El Sant Cugat Titans disposarà de vuit equips de volei, quatre masculins i quatre femenins, per aquesta temporada. La nova entitat, creada al juliol, va néixer amb l'objectiu de crear conjunts masculins a la ciutat i ha assolit l'objectiu amb una cinquantena de jugadors. Prop d'un centenar d'esportistes integren el club que es presentarà en societat el 13 de setembre a la Casa de Cultura. Els vuit equips iniciaran els entrenaments a partir del 18 de setembre a l'escola Àgora i s'està mirant també un equipament per a la disputa dels partits.

Equips consolidats

Dos equips alevins, infantils, cadets i juvenils tant masculins com femenins integren la nova entitat a la ciutat. La majoria dels equips competiran a nivell federat i algun ho farà a nivell escolar. L'entitat haurà d'assumir el cost del lloguer dels entrenaments de l'escola Àgora pels entrenaments i ara caldrà saber on disputaran els partits.

Reunió amb l'alcalde i presentació en societat

La junta directiva es reunirà aquest dijous a les 13 h amb l'alcalde, Josep Maria Vallès, i la regidora d'Esports, Núria Escamilla, per presentar-se i cercar algun equipament per a la disputa dels partits, entre d'altres temes.

El club es presentarà en societat el 13 de setembre a les 19 h a la Casa de Cultura amb la presència de la presidenta de la Federació Catalana de voleibol, Maribel Zamora, un exjugador professional de volei i jugadors, jugadores, tècnics i el director esportiu.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.