El DSV CV Sant Cugat cau contra l'Hidramar de Gran Canària

Les santcugatenques no han pogut frenar l'atac de l'equip de Las Palmas

El primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat ha perdut (1-3) contra l'Hidramar de Gran Canària en la vuitena jornada de la Lliga Iberdrola. Les canàries han estat molt més encertades sobre la xarxa, i tot i plantar cara en molts moments del partit, les de Rafa Ruiz no han pogut endur-se el matx. Les santcugatenques encaixen la quarta derrota de la temporada i cauen fins a la novena posició. La pròxima jornada, les vermell-i-negres visiten el pavelló Luis Buñuel on es veuran les cares amb el Feel Alcobendas, penúltim classificat.

El partit ha començat amb l'equip de Gran Canària molt més encertat i deixant grans punts sobre la pista del pavelló de Valldoreix. El bon joc de l'Hidramar ha fet que s'emportessin amb força comoditat el primer set (15-25).

En el segon set ha arribat la reacció local. Un període molt més competit que el primer on els dos equips han anat disputant-se tots els punts. Tanmateix, les santcugatenques han estat més eficaces i han pogut sumar el primer punt del partit gràcies al (25-23).

Amb un (1-1) en el lluminós, les de Rafa Ruiz s'han encoratjat i han ofert al públic una gran versió. Tot i competir de tu a tu amb les jugadores canàries, el conjunt visitant ha pogut aprofitar les diferents ocasions que es generaven sobre la pista per acabar guanyant el partit després de signar un (21-25) i un (19-25) en el tercer i quart període.

El tècnic, Rafa Ruiz, ha explicat que l'equip ha fet un "bon joc per moments", però que "no hem pogut frenar el potent atac de les rivals".