El DSV Volei Sant Cugat, amb peu i mig a la Copa de la Reina

Les santcugatenques superen (3-1) l'Heidelberg canari i veuen ben a prop la participació a la competició del ko


  • Comparteix:

El DSV Club Voleibol Sant Cugat té peu i mig a la Copa de la Reina després de suar i patir de valent per superar (3-1) l'Heidelberg canari aquest dissabte al pavelló de Valldoreix. Les santcugatenques són quartes a falta d'una jornada per finalitzar la primera volta de la Lliga Iberdrola. Cinc són les places que hi haurà en joc el proper cap de setmana i la sisena ja té noms i cognoms, el del club organitzador, el Cajasol de Sevilla. Les de Rafa Ruiz depenen d'elles mateixes per certificar la seva tercera participació consecutiva a la competició del ko. Les santcugatenques jugaran dissabte que ve a la pista de l'Emevé gallec i amb un triomf s'assegurarien el bitllet per a la Copa de la Reina.

Alegria i bogeria col·lectiva d'unes jugadores i un cos tècnic que són conscients que el triomf i remuntada davant l'Heidelberg pot certificar una nova participació a la Copa de la Reina. S'ha guanyat un partit que s'ha iniciat de manera negativa amb un primer període per oblidar en defensa i en atac. El 18 a 25 ha evidenciat que el DSV Volei Sant Cugat no ha fet acte de presència en el primer set.

A partir del segon set, un nou equip ha aparegut a pista. Un bloqueig sòlid per defensar, però també per atacar. L'equip treballant a ple rendiment i la maquinària local sumant punt rere punt. Segon set per al Sant Cugat (25-21). El tercer període ha estat cuinat a foc lent, amb precisió d'un rellotge suís que marca el ritme constant en cada acció. (25-13) per a les de Rafa Ruiz que han situat el 2 a 1. El quart set ha estat el de la igualtat fins que en els darrers punts s'ha vist la piconadora local. Set (25-20) i partit per a les jugadores vermelli-negres.

El tècnic, Rafa Ruiz, molt satisfet amb el triomf i la remuntada.


Rafa Ruiz

Molt satisfet amb l'equip i entrar a la Copa només depèn de nosaltres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.