El DSV Club Volei Sant Cugat guanya a Lugo i es classifica per a la Copa de la Reina

Les santcugatenques han completat la millor primera volta a la seva història a la Lliga Iberdrola


  • Comparteix:

Les jugadores del DSV Club Voleibol Sant Cugat celebren un punt / Foto: Youtube Emeve

Les jugadores del DSV Club Voleibol Sant Cugat celebren un punt / Foto: Youtube Emeve

El DSV Club Voleibol Sant Cugat s'ha imposat (1-3) a la pista de l'Emevé de Lugo aquest diumenge i ha aconseguit el passi per disputar, per tercera temporada consecutiva, la Copa de la Reina, que tindrà lloc del 26 al 28 de gener a Dos Hermanas (Sevilla). La victòria era l'única opció per classificar les de Rafa Ruiz, que han completat la millor primera volta a la seva història a la Lliga Iberdrola, aconseguint la tercera posició. El partit s'havia de disputar aquest dissabte, però la cancel·lació del vol de les santcugatenques a terres gallegues ha obligat a ajornar-lo fins aquest diumenge.

Les santcugatenques han imposat el ritme durant tot l'enfrontament contra les gallegues, que només s'han resistit durant el primer set, amb una remuntada amb què han aconseguit retallar cinc punts de distància. En declaracions a peu de pista en la retransmissió de la Reial Federació Espanyola de Voleibol, l'entrenador del DSV Volei Sant Cugat, Rafa Ruiz, ho ha atribuit a un "cúmul d'errors".

La reacció de les santcugatenques ha arribat al terreny de joc a partir del segon set, amb unes jugadores concentrades en les tasques defensives que ha frustrat els intents de les gallegues per fer-se amb el control del partit. Ruiz ha apuntat que això és fruit del fet que treballen "per conceptes", cosa que permet que l'equip "entengui què ha de fer" en cada moment. "Tothom sap què ha de fer i s'entén. Hi ha bona comunicació i això es tradueix en què quan l'equip juga per conceptes surti un partit com el d'avui", ha celebrat.

El DSV Volei Sant Cugat disputa per tercer cop consecutiu la Copa de la Reina. És un "premi extra" que arrodoneix la que ha estat la millor primera volta en lliga de les santcugatenques, que han aconseguit quedar terceres amb 20 punts en 11 jornades.

Mira aquí de nou el partit




Rafa Ruiz

Tothom sap què ha de fer i s'entén. Hi ha bona comunicació i això es tradueix en què quan l'equip juga per conceptes surti un partit com el d'avui.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.