El DSV Volei Sant Cugat rep al Kiele amb un ull posat a la Copa de la Reina

Les santcugatenques, que van estrenar l'any amb derrota a Tenerife, afronten a casa l'últim partit abans de disputar la Copa de la Reina a Sevilla


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la victòria de les santcugatenques en l'últim partit a casa / Foto: DSV CV Sant Cugat

Imatge d'arxiu de la victòria de les santcugatenques en l'últim partit a casa / Foto: DSV CV Sant Cugat

El DSV Club Voleibol Sant Cugat s'enfronta aquest dissabte (19.15) al Kiele al pavelló de Valldoreix en l'últim partit abans de la disputa de la Copa de la Reina, el cap de setmana que ve a Dos Hermanas (Sevilla). Les santcugatenques, terceres, venen de perdre a la pista de l'Haris de Tenerife en el primer partit del 2024, trencant amb una ratxa de cinc victòries consecutives, i reben al setè classificat.

L'equip de Rafa Ruiz vol recuperar les bones sensacions amb què van tancar el 2023 després de caure dissabte passat (3-1) contra l'Haris, quart classificat a un sol punt de les santcugatenques. L'objectiu, fer-se fortes a casa i tornar a guanyar abans d'afrontar, divendres de la setmana que ve, els quarts de final de la 49a edició de la Copa de la Reina contra l'Haro Rioja.

El rival d'aquest dissabte, el Kiele Socuéllamos manxec, es va quedar finalment fora d'aquesta Copa, tot i que ara mateix és setè a la Lliga Iberdrola, a quatre punts del conjunt santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.