El DSV Volei Sant Cugat prepara la Copa de la Reina amb un triomf agònic davant el Kiele

Les santcugatenques han derrotat (3-2) el conjunt castellà amb un tie break brillant


  • Comparteix:

El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha tirat d'èpica per remuntar davant el Kiele i on s'ha acabat imposant (3-2) davant el conjunt castellà a la jornada 15 de la Lliga Iberdrola. Les santcugatenques han superat un rival que ha exhibit un molt bon joc, però que ha acabat cedint davant la major efectivitat local a la xarxa. Les de Rafa Ruiz ocupen la tercera plaça i ja preparen el debut a la Copa de la Reina d'aquest divendres (17 h) a Sevilla davant l'Haro Rioja en els quarts de final de la competició del ko.

Patit molt intens, molt igualat i on el públic santcugatenc ha acabat dempeus per ovacionar l'equip santcugatenc després d'un esforç titànic per sumar un nou triomf. Meritori triomf santcugatenc després d'anar per sota en el marcador, tot i la gran igualtat existent entre els dos conjunts a cada punt. El primer període ha estat molt igualat i sense que cap equip dominés àmpliament, però el parcial ha estat visitant per 21 a 25. El segon set ha servit per veure un DSV Volei Sant Cugat més encertat i amb triomf final per 25 a 22. Novament en el tercer període ha tornat la desconnexió local i això ha provocat que les visitants guanyessin per 20 a 25.

La reacció local no s'ha fet esperar en el quart set amb un molt bon joc i un 25 a 20 que ha forçat el tie break. En aquest darrer set, les santcugatenques han jugat millor els punts decisius per endur-se el matx amb un 16 a 14 final. El tècnic, Rafa Ruiz, ressalta que aquest partit els ha de servir com exemple del que han de fer a la Copa de la Reina.




Rafa Ruiz

La victòria ens pot servir per afrontar la Copa de la Reina amb molta confiança.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.