VOLEIBOL:El campus d'estiu del CVSC tanca les portes amb una disminució del nombre d'inscrits


  • Comparteix:

La setena edició del campus de voleibol organitzada pel CVSC finalitza aquest any amb un descens en el nombre de participants, ja que aquest any s'han inscrit 35 nens i nenes, 10 menys que l'any passat. El club santcugatenc assegura que aquesta disminució no és important i que pot ser causada per la gran oferta d'activitats que hi ha a l'estiu.

El Club Voleibol Sant Cugat ha organitzat per setè any conscutiu els campus d'estiu que s'han dut a terme durant tot el més de juliol.
Aquest any s'ha registrat un descens en el nombre de participants, que finalment han estat 35 entre nens i nenes, respecte els 45 de l'any passat. El coordinador del campus, Miquel Martínez ho comenta.

Miquel Martínez

En aquesta setena edició hi ha hagut menys afluència però ha vingut més gent de Barcelona


Tot i aquest punt negatiu, Miquel Martínez ha assegurat que hi ha hagut molts participants de Barcelona, fet que demostra que la iniciativa es consolida cada any més i també fora de Sant Cugat.

Miquel Martínez

Aquest campus és una activitat que es consolida cada any més


El club té la intenció de seguir l'any vinent amb les mateixes activitats especialitzades en la tecnificació del voleibol per gent que comença en aquest esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.