Derbi català a la lliga FEV


  • Comparteix:

Lubesa Sant Cugat i Viladecans s'enfronten aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre al Pav-3. Una victòria vermell-i-negre les aproparia encara més a la cinquena plaça de la classificació.

La cinquena posició. Ja fa temps que des del Club Voleibol s'assegura que aquest és l'objectiu. Doncs aquest cap de setmana, després d'una jornada de descans, ha arribat l'hora de demostrar-ho.

El conjunt de Gervasio Stopiello, sisè a la classificació amb 17 punts, rep la visita d'un del equips més forts de la categoria, com és el Viladecans. Les del Baix Llobregat ocupen la tercera posició amb 19 punts i un partit més que les vermell-i-negres. Així doncs, part de les aspiracions locals passen per aconseguir el triomf dissabte, i recordar, d'aquesta manera, l'1 a 3 aconseguit en el partit d'anada. Iris López.

Iris López

Volem guanyar i repetir el resultat de l'anada, aquest és el nostre objectiu



El matx, dissabte a partir de dos quarts de vuit del vespre, al Pav-3 de la Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.