El Mòdena és el gran triomfador del torneig internacional del Volei Sant Cugat


  • Comparteix:

El conjunt italià del Mòdena, en infantil i juvenil, i el Roma en cadet, són els vencedors de la tercera edició del torneig de volei base organitzat pel Club Voleibol Lubesa Sant Cugat. El president del club, Francesc Tortosa, fa una valoració positiva i anuncia que el proper any vol que el torneig sigui una cita del calendari de volei internacional.

Els conjunts italians del Mòdena i del Roma han estat els gran dominadors de la tercera edició del torneig de volei base organitzat pel Club Voleibol Lubesa Sant Cugat. La millor actuació local ha estat pel juvenil santcugatenc, que ha quedat tercer. El president del club, Francesc Tortosa, es mostra content per l'organització i avança que la temporada vinent aquest torneig s'allagrarà durant dos dies i que estarà en el calendari de la Federació internacional de volei.

Francesc Tortosa

Esperem que el torneig entri en el calendari de la Federació internacional de Voleibol


El regidor d'esports, Xavier Cortés, el representant de Hierros Lubesa, Enric Perez, i el president de la Federació catalana de Voleibol, Francesc Ferrer, van ser els encarregats de repartir els premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.