Primera victòria del Sant Cugat?


  • Comparteix:

El Club Voleibol Lubesa Sant Cugat visita la pista de la Universidad Politécnica de Valencia amb l'objectiu de sumar la primera victòria de la temporada. Els dos equips es troben a la part baixa de la classificació i encara no saben què és guanyar després dels tres partits disputats.

Primera "final" del Club Voleibol Lubesa Sant Cugat. I és que les noies de Javi Peña juguen, per primera vegada a la lliga, contra un rival directe per evitar el descens, la Universidad Politécnica de Valencia. De moment, les santcugatenques s'han enfrontat a rivals superiors i no han tingut cap opció d'endur-se el partit. Aquest cap de setmana, però, tenen una oportunitat d'or: el València és cuer i només ha pogut sumar un set. La capitana i jugadora més veterana de l'equip, Maria Tortosa, comenta que serà un duel molt igualat.

Maria Tortosa

És un dels partits més importants de la lliga. El València és un equip molt semblant al nostre, sense estrangeres. Partit molt igualat i seria molt important guanyar-les a la seva pista.


Els dos equips tenen en comú la joventut de les seves jugadores. De fet, el Club Voleibol Lubesa Sant Cugat és un dels conjunts més joves de la categoria. Tortosa explica que això pot ser un inconvenient però que de cara el futur ajudarà a què les jugadores agafin experiència i que es pugui consolidar un equip competitiu.

Maria Tortosa

Aquest any només ens podem proposar mantenir la categoria. Som un equip molt jove, format per moltes jugadores juvenils. L'objectiu és fer que les noies creixin i consolidar l'equip els pròxims anys.


El partit entre la Universidad Politécnica de Valencia i el Club Voleibol Lubesa Sant Cugat es jugarà dissabte a dos quarts de vuit de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.