El Sant Cugat, sense opcions davant el líder

El Club Voleibol Lubesa Sant Cugat perd a casa contra el líder, el Cajasur Córdova, per 0 sets a 3. Les noies de Javi Peña no poden fer res davant un equip molt superior tècnica i tàcticament, i tot i el bon joc en algunes fases del partit cauen per la via ràpida.

Derrotar el líder, el Cajasur Córdova, es preveia utòpic. La diferència entre els dos conjunts era abismal i es va reflectir al llarg de tot el partit. Tot i l'esforç i el bon joc en algunes fases del partit de les jugadores santcugatenques, en cap moment va perillar la victòria del Cajasur Córdova. Al final, 0 a 3 per les visitants (18-25, 15-25 i 19-25). La jugadora Nerea Sánchez comenta que l'equip andalús va ser molt superior però que l'equip va treballar molt bé a nivell defensiu.

Nerea Sánchez

Tenim un equip que lluita per totes les pilotes, però és molt difícil davant de la superioritat dels rivals.

Les opcions de guanyar agun set, principal objectiu de les locals, van ser gairebé nules. En el primer parcial, les santcugatenques van anar sempre a remolc i en cap moment van tenir opcions de guanyar-lo. Al final, set punts de diferència a favor de les cordoveses (18-25). El segon set va ser un monòleg de les visitants: parcial de 5 a 15 de sortida sentenciava el parcial a les primeres de canvi. Lluny de relaxar-se, les andaluses van continuar amb el seu joc potent en atac, conduïdes per la veneçolana Aranda, i aconseguien eixemplar encara més la diferència (6-20). Al final, però, un parcial de les locals maquillava el resultat del segon set (15-25).

El tercer set va ser el més igualat de tots i va ser on les noies de Javi Peña van demostrar un millor joc col·lectiu. Fins i tot, van aconseguir un lleuger avantatge a mitjans del set (10-8). Però a partir de l'empat a 12, el conjunt andalús va tornar a imprimir el seu joc i va obrir una escletxa de 5 punts (15-20). Tot i que les santcugatenques van seguir a un bon nivell, i fins i tot van reduir el desavantatge en tres punts (19-22), l'experiència de les andaluses va impedir la reacció local (19-25). Nerea Sánchez resta importància a la derrota i explica que la lliga del Sant Cugat és una altra.

Era un rival molt superior a nosaltres. La nostra és una altra lliga. Hi ha una clara diferència entre els equips de dalt i de baix.

Amb aquest resultat el Club Voleibol Lubesa Sant Cugat és novè amb una victòria i quatre derrotes. La setmana vinent el conjunt santcugatenc viatja a Palma de Mallorca per enfrontar-se al Cide, equip que es troba a la zona mitja de la classificació.