5 juvenils del Voleibol Sant Cugat amb la selecció catalana a Sestao


  • Comparteix:

Cinc jugadores juvenils del Club Voleibol Lubesa Sant Cugat participen amb la selecció catalana al Torneig Internacional de Sestao. Les catalanes han disputat el primer partit davant Oporto i l'han guanyat 3 sets a 0. La selecció s'enfrontarà fins divendres amb els combinats d'Euskadi i Sardenya.

Iris López, Marta Garcia, Sara Fraixedes, Mònica Martínez i Anna Deakova són les jugadores juvenils del Cub Voleibol Lubesa Sant Cugat que han estat seleccionades amb Catalunya per disputar el vintè Torneig Internacional de Sestao. Des d'ahir i fins divendres les catalanes s'enfrontaran als equips d'Oporto, Sardenya i Euskadi. De moment, la selecció catalana ja ha aconseguit la seva primera victòria del torneig davant l'Oporto per 3 seta a 0. La jugadora del club santcugatenc, Iris López reconeix que són les favorites per endur-se la competició.

Iris López

Catalunya és la favorita per guanyar el Torneig Internacional de Sestao

Enguany és la vintena edició d'aquest torneig que es caracteritza per tenir una festa nacionalista de rerafons. Iris López explica com en edicions passades han sonat els himnes catalans i bascs mentre les jugadores s'abraçaven al mig de la pista.

Iris López

Altres anys han sonat els himnes catalans i bascs i ens han regalat boines d'Euskadi


Avui Catalunya s'enfronta a Euskadi a dos quarts de 8 de la tarda al Pavelló municipal de Sestao.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.