El derbi, pel Viladecans


  • Comparteix:

El Club Voleibol Lubesa Sant Cugat perd per 0 sets a 3 en l'últim partit a casa de la temporada. Les noies de Javi Peña planten cara en el primer i tercer set però acaben sucumbint davant d'un conjunt més consolidat. L'equip santcugatenc haurà de guanyar l'últim partit si vol finalitzar en l'actual novena posició.

El Club Voleibol Lubesa Sant Cugat s'ha acomiadat aquesta temporada del PAV-3 amb derrota. Ha estat en un derbi català sense massa història en què simplement el Viladecans ha estat millor. Al final, ampli marcador de 0 sets a 3 (22-25, 16-25 i 21-25).

De totes maneres, les santcugatenques han tingut les seves opcions en el primer set, però un parell d'errades en el tram final han decantat la balança cap al conjunt visitant (22-25). El cop moral d'haver perdut aquest primer parcial ha passat factura en el segon, en el que el Viladecans ha jugat gairebé a plaer (25-16). En el tercer set, les noies de Javi Peña han tornat igualar les estadístiques però novament han caigut en els darrers punts (21-25). El segon tècnic de l'equip santcugatenc, Gervasio Stopiello, explica que van acusar la pèrdua del primer set.

Gervasio Stopiello

Vam caure anímicament després de perdre el 1r set. En el 3r vam revifar.


Fa setmanes ja que el Club Voleibol Lubesa Sant Cugat ha aconseguit la permanència i això fa que l'entitat se centri en l'equip juvenil i el sènior "B". Això ha fet que el primer equip se'n ressenti. Stopiello comenta que hi ha diversos factors que impedeixen al primer equip estar en un alt nivell de forma en aquests últims partits de la temporada.

Gervasio Stopiello

Estem compaginant la lliga FEV amb el torneig juvenil i això passa factura al primer equip. A més a més, teníem les baixes importants de la Nerea Sánchez i la Mar Miñana.


Amb aquesta derrota, l'equip es manté a la novena posició i ja té matemàticament impossible finalitzar en el lloc vuit. Ara està obligat a guanyar l'última jornada a la pista del cuer, l'Alacant, per conservar aquesta plaça, ja que l'Alcorcón, desè, també té un partit bastant assequible el cap de setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.