Toca guanyar


  • Comparteix:

El Club Voleibol Lubesa Sant Cugat vol trencar una ratxa de dues derrotes consecutives davant el València. Les santcugatenques reben al cuer de la lliga FEV que es juga la permanència a la categoria.

Després de 13 jornades, el Club Voleibol Lubesa Sant Cugat necessita guanyar. Les santcugatenques estan completant una segona volta de campionat molt negativa, fet que les situa a l'avantpenúltima posició de la lliga FEV. Resten 3 jornades i les de Gervasio Stopiello volen guanyar tots els partits en joc. El rival d'aquest dissabte és el València, penúltim classificat que només suma un truiomf. Les valencianes necessiten un triomf per somiar amb la permanència.
Mònica Martínez, jugadora santcugatenca, no es vol refiar del conjunt ``chè´´.

Mònica Martínez

Volem trencar la ratxa negativa de derrotes


El partit entre el Club Voleibol Lubesa Sant Cugat i el València es disputarà a dos quarts de nou del vespre al pavelló de Valldoreix degut al mundial de balls de saló que es disputa al Complex Esportiu de la Rambla del Celler.










  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.