Poques opcions


  • Comparteix:

Imatge del juvenil santcugatenc

Imatge del juvenil santcugatenc

El juvenil del Club Voleibol Lubesa Sant Cugat afronta la final a 4 del Campionat de Catalunya amb poques opcions d'anar a l'Estatal. La baixa de la central Valeria Romero i la superioritat de les seves rivals fa pràcticament impensable la classificació.

Vall d'Hebron, Barça, Camp Escolar i el Club Voleibol Lubesa Sant Cugat són els quatre equips que disputen aquest cap de setmana la final a 4 del campionat de Catalunya. Els dos primers classificats disputaran el campionat d'Espanya a la ciutat andalusa d'Almeria encara amb una data per confirmar.

Les possibilitats de les santcugatenques per accedir a l'Estatal són més aviat poques tenint en compte dos factors. El primer és que a la lliga regular les noies entrenades per Jesus Moles no han derrotat mai a les seves rivals d'aquesta fase final. El segon factor és que la millor jugadora de l'equip, la central Valeria Romero no pot jugar. Tot i això, l'entrenador Jesus Moles és optimista. De fet, creu que aquests inconvenients poden ser positius pel seu equip.


Jesus Moles

Espero donar la sorpresa. Quan les coses no van de cara els equips fan un esforç extra




Per tant, les santcugatenques són les grans tapades del grup. Les vermell-i-negres esperen donar la sorpresa en aquest català.



  • Comparteix:

COMENTARIS

M'ha sorprès trobar-me aquest article aquí quan tan sols falten dos dies per als Campionats de Catalunya. Si bé és cert que no podrem estar tot l'equip al complert, i tenint en compte també la resta d'adversitats que heu esmentat, estem parlant d'un equip de voleibol base, on el principal objectiu és aprendre a viure l'esport i lluitar per al que vols. Un article així pot arribar a ser molt desmoralitzador, ja que estic segura de que les meves companyes estant entrenant dur i voldran lluitar i donar-ho tot fins al final. Podem donar la sorpresa, ningú diu que sigui fàcil, però diuen que voler és poder. I si no es pot, sempre quedarà un bon record: no totes les jugadores de voleibol de la nostra edat poden dir que han estat a una final a 4, per a algunes fins i tot, serà la primera. Així que crec que la missió dels santcugatencs als qui mínimament interessi el voleibol és confiar en nosaltres, recolzar-nos i seguir al nostre costat. Molts ànims noies!!!

Valeria Romero. Enviat el 3/abr/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.