Salt de qualitat


  • Comparteix:

L'entrenador del Club Voleibol Sant Cugat, Gervasio Stopiello, creu que tot i tenir baixes importants en l'equip, l'equip no ho notarà en la nova temporada en el Grup B de la Lliga FEV. La pedrera santcugatenca continuarà tenint molt protagonisme.

Demelza Roldán, Estela Soler i Marta García, abandonen la disciplina del Club Voleibol Sant Cugat. Baixes que son importants i que hauràn de suplir les noves incorporacions: Carlota Santamaria, Bàrbara Puiggalí, Neus Sánchez i Carol Triguero. Una plantilla que en opinió de Gervasio Stopiello és més potent que la temporada passada.


GERVASIO STOPIELLO

En qualitat, sens menysprear a la gent que estava la temporada passada, aquest any hem donat un salt qualitatiu, però la temporada és molt llarga i s'ha d'esperar.


La política de pedrera de l'equip santcugatenc no canvia, i les jugadores del filial tindràn molt protagonisme en la nova temporada, en que s'aspira a tot.

GERVASIO STOPIELLO

Repetim l'objectiu de l'any passat, estar entre els cinc primers. A més de donar protagonisme a les jugadores que el club va formant durant tants anys.


El primer partit de la temporada serà el dia 18 d'octubre a la pista del Viladecans, abans però, el 20 de setembre disputaràn la Lliga Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.