El millor volei base femení, a Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Cugat acull aquest cap de setmana el millor voleibol base femení del continent. La cinquena edició del torneig Trade Center, organitzat pel Sant Cugat, aplegarà 350 jugadores d'entre 12 i 18 anys de diferents països. Paral·lelament a la competició es faran dos clínics amb destacats especialistes.

En aquesta edició hi prendran part 16 clubs d'Itàlia, Polònia, França, Suïssa, Portugal, Canàries i Catalunya. Vuit equips infantils, vuit cadets i vuit juvenils competiran dissabte i diumenge al PAV3. La primera jornada serà de dos quarts de nou del matí (8.30h) a nou del vespre (21h) i l'última els partits començaran a dos quarts de nou (8.30h) i acabaran a les dues (14h) de la tarda. Les finals de cada categoria s'han previst per a la una (13h) de la tarda.

Miquel Martínez, president del CV Sant Cugat, llença una invitació a tots els santcugatencs per gaudir d'aquest torneig de prestigi.

Miquel Martínez

Des del club volem convidar a tots els santcugatencs. La sensació de veure a les noies com disfruten és el millor que podem oferir a la ciutat de Sant Cugat.


Dissabte es faran dos clínics. Al matí (11h a 12.30h) tindrà lloc un sota el títol 'Comparació dels models de promoció del voleibol d'altres països' amb la participació de Rodolfo Giovenzana, president de la Schuola de Pallavolo Anderlini, Fabio Camilli, president del Volei Roma i Martín Fernández, director tècnic del CV Sant Cugat. A la tarda (17h. a 19.30) el segon clínic tractarà sobre 'La fase de canvi de servei en el voleibol', organitzat per la Federació Catalana. Hi intervindran Toni Alemany, seleccionador català masculí, Marc Llinàs, seleccionador català femení i Àngel Babio, tècnic ARC.

Divendres a la tarda (19h) hi ha prevista una recepció de benvinguda als equips estrangers a l'Ajuntament de la ciutat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.