El futur està assegurat


  • Comparteix:

El Club Voleibol Lubesa Sant Cugat en cadet, l'Anderlini italià en infantil i el Camp Escolar en juvenil s'imposen a la cinquena edició del torneig de voleibol base femení organitzat pel Sant Cugat. El torneig ja és un referent a nivell internacional.

Els 24 equips participants confirmen les grans expectatives creades. En l'edició d'enguany, on hi havia equips de Catalunya, Itàlia, França, Portugal, Suïssa o Polònia, hi ha hagut novetats com el partit de germanor, en el que es barrejaven jugadores dels diferents equips, així com la disputa de més partits que en anteriors edicions.

Pel Pav-3 de la Rambla del Celler han passat gairebé uns 1500 espectadors durant el dia i mig que ha durat el torneig. Els espectadors han gaudit de les victòries del C.V.Sant Cugat en categoria cadet, imposant-se a la final per 2 sets a 1 al Calvados portuguès, i sent el segon equip santcugatenc que aconsegueix la victòria en la final. En les altres categories, l'Anderlini de Mòdena (Itàlia) venç al Tor Sapienza de Roma per 2 sets a 1 en categoria infantil. Pel que fa a les juvenils, el Camp Escolar de Lleida guanya en la final per 2 set a 0 al Vall d'Hebrón.

Miquel Martínez, president del Club Voleibol Sant Cugat i organitzador del torneig, valora molt positivament el paper de les seves jugadores.

MIQUEL MARTÍNEZ

Molt satisfets, hem col·locat les tres categories en semifinals. Hem aconseguit que el cadet quedi campió, i no és perquè el nivell hagi baixat el nivell, sinó que tenim un bon moment i podem gaudir d'un bon volei a Sant Cugat.


Una nova edició que mostra com any rera any, el Torneig Internacional de Voleibol Base Femení es va superant i va aplegant equips de més nivell.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.