Suspés per precaució


  • Comparteix:

El cartell penjat als pavellons de la Rambla del Celler

El cartell penjat als pavellons de la Rambla del Celler

El tancament de tota la zona esportiva de la Rambla del Celler a causa del fort temporal de vent ha provocat la suspensió del partit entre el Club Voleibol Lubesa Sant Cugat i el Cuadrado Duque de Guadalajara. Ara els dos equips i la Federació Espanyola de Voleibol han de fixar una data per la disputa del matx.

Les fortes ventades han provocat que l'Ajuntament activés un dispositiu d'emergència i suspengués totes les activitats esportives de la ciutat. Davant d'aquesta mesura, la directiva del Club Voleibol Lubesa Sant Cugat ha fet tot el possible per poder avisar el seu rival, el conjunt del Cuadrado Duque de Guadalajara. Miquel Martínez, el president del club santcugatenc, ens ho explica.

Miquel Martínez

Ha sigut una mica embolic, perquè l'àrbitre venia de Saragossa, el club ja estaven també a l'alçada de la capital aragonesa, però finalment els hem pogut localitzar i s'han estaviat arribar a Sant Cugat.


Ara, les dues directives han d'establir una data per la disputa del partit, i que la Federació Espanyola de Voleibol ho accepti.

Miquel Martínez

Sense haver parlat amb el Cuadrado Duque, crec que una bona data seria el 7 de febrer, ja que no hi ha competició perquè es juga la Copa de la Reina. Però no sé que dirà la Federació.


A l'espera que es fixi una data per la disputa del partit, la propera setmana les santcugatenques visitaran la pista del Roldán murcià.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.