Il·lusió i imaginació per combatre la crisi


  • Comparteix:

El president, Miquel Martínez, i el vicepresident, Àngel Sanchís

El president, Miquel Martínez, i el vicepresident, Àngel Sanchís

El Club Voleibol Sant Cugat aposta per l'actual model de club i decideix plantar cara a la crisi reclamant il·lusió i imaginació a tots els qui integren el club. Aquesta és la conclusió que s'extreu de l'assemblea de l'entitat celebrada aquest divendres.

Davant l'actual panorama de crisi generalitzada, el club santcugatenc fa una crida a tota l'entitat per intentar mantenir l'actual estructura i filosofioa de club, que els situa entre els 4 millors de Catalunya. Aquest ha estat el principal missatge que la junta directiva ha fet arribar als pares i mares en l'assemblea celebrada ahir divendres a Valldoreix. El club assegura que no és pesimista, però es mostra preocupat, alhora que confia superar aquesta situació amb l'esforç i la col·laboració de tothom, especialment dels pares. El president de l'entitat, Miquel Martínez.

Miquel Martínez

Els pares han de col·laborar amb el projecte de l'entitat.




L'entitat té reptes esportius immediats molt importants als quals no vol renunciar, entre ells la participació en el Campionat d'Espanya d'un equip cadet i un altre infantil, i la possibilitat que el sènior jugui la fase d'ascens. A mig termini, un altre gran repte serà el Torneig Internacional Trade Center, una aposta molt forta per a la pròxima edició ja que les xifres es disparen: 3 dies de competició, 10 pistes simultànies, 48 equips de destacat nivell i unes 600 noies competint. El balanç a final de temporada pot ser molt brillant. Miquel Martínez.

Miquel Martínez

La base creix i el torneig també puja de nivell.




En l'àmbit econòmic l'assemblea va aprovar els comptes de la temporada passada, que s'ha tancat amb un petit superhàbit, i es va presentar el pressupost de 126 mil € per a la present campanya. La directiva assegura que aplica una política econòmica prudent conscient de les actuals circumstàncies.

Per últim, el president de l'entitat Miquel Martínez, confia que el projecte tirarà endavant si hi ha la col·laboració de tots. Per començar, aquesta tarda pares, mares i jugadores del Club tenen una cita al PAV 3 per animar l'equip sènior, el referent de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.