El Sant Cugat derrota el líder


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat s'imposa el Viladecans, el fins ara líder del grup, per 3 sets a 1. Les jugadores de Dani Pacheco juguen un partit molt seriós i acaben demostrant la seva superioritat a la pista.

Tot i la victòria, les santcugatenques s'han trobat un rival que ha plantejat molts problemes, sobretot en el segon i tercer set. El partit ha començat amb un Club Voleibol Sant Cugat que ha superat el Viladecans en tots els aspectes del joc. El primer set ha finalitzat amb el marcador 25 a 18 a favor de les santcugatenques.

En canvi en el segon set, les locals han sortit més desconcentrades, circumstància que ha provocat que el Viladecans s'emportés el set per 27 a 29. En el tercer set, semblava que es repetiria la història, ja que les de Viladecans han portat la iniciativa en el marcador. Però les santcugatenques ha reaccionat i s'han imposat per 25 a 22. El quart set ha estat més plàcid pel Club Voleibol Sant Cugat que ha vençut per 25 a 16, aconseguint així la victòria final per 3 sets a 1.

El tècnic del conjunt santcugatenc, Dani Pacheco, creu que tot i la victòria el seu equip ha patit molt.

Dani Pacheco

Hem tingut fases de joc molt bones i d'altres dolentes. Ens costava molt, semblava que jugàvem contra nosaltres mateixos i ens ha costat un set.




La propera setmana, les santcugatenques visiten la pista del Vall d'Hebrón. Serà dissabte a les sis de la tarda (18:00h).



  • Comparteix:

COMENTARIS

Com pot ser que un club que ha donat tant a la ciutat, sigui enviat a jugar a Valldoreix ? No era el pav3 per a jugar els primers equips de l\'esport local ? És aquest el nou model esportiu ?

Xandri. Enviat el 27/oct/09


És la conseqüència de tenir un inepte com a regidor d'esports.

Raquel. Enviat el 27/oct/09


Masa sovint es parla del regidor en termes semblants a aquest. Què fer ?

Xandri. Enviat el 27/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.