Fernández vol seguir vinculat al CVSC com a assessor d'entrenadors


  • Comparteix:

Imatge de Martín Fernández

Imatge de Martín Fernández

El director esportiu i tècnic del sènior del Club Voleibol Sant Cugat, Martín Fernández, ha explicat que ha proposat a la directiva la possibilitat de seguir vinculat al club com a assessor d'entrenadors un cop es retiri a finals de temporada. Fernández, que podria dirigir el seu últim partit com a entrenador aquest cap de setmana, assegura que s'ha replantejat el seu futur i que deixa la decisió en mans del club.

La Superlliga 2 s'acaba aquest cap de setmana i, a no ser que Martín Fernández sigui l'entrenador de l'equip que jugara la Lliga Catalana, aquest podria ser l'últim partit de voleibol que dirigeixi. Martínez va deixar clar a l'octubre que deixaria les banquetes quan acabés la temporada, però l'argentí podria continuar lligat al club santcugatenc com a assessor d'entrenadors. Ho explica Martín Fernández.

Martín Fernández

Deixar el volei és molt difícil. Hi ha una proposta per seguir vinculat al club, està en anàlisi.



L'entrenador del sènior assegura que la proposta és seva i que deixa la decisió en mans de club.

Martín Fernández

La proposta ha estat meva. M'he replantejat la possibilitat de seguir al club, ho deixo a les seves mans.






El partit de dissabte contra el Vall d'Hebron, l'últim del calendari de Superlliga 2, podria ser l'últim de Fernández al capdavant del Club Voleibol Sant Cugat. Tot i això, encara s'ha de decidir qui entrenarà l'equip que participarà a Lliga Catalana, que podria ser Martínez o el tècnic del filial, Saulius Matikonis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.