Doble victòria a l'Estatal


  • Comparteix:

El cadet del Club Voleibol Sant Cugat aporta dues jugadores a la selecció catalana

El cadet del Club Voleibol Sant Cugat aporta dues jugadores a la selecció catalana

Les seleccions catalanes infantil i cadet han debutat amb victòria a l'Estatal amb cinc jugadores del Club Voleibol Sant Cugat a les seves files. El combinat infantil, amb Sofia Martínez, Laura Brun i Silvia Vàzquez ha derrotat Astúries (3-0) i les cadets, amb Mònica Vàzquez i Clàudia Martínez s'han desfet de València (1-3) en el debut a la competició que es disputa a Cartagena. El proper partit serà aquest dimecres quan les cadets jugaran davant Madrid a partir de les quatre de la tarda i les infantils contra Canàries a la mateixa hora.

El Club Voleibol Sant Cugat continua aportant jugadores a la selecció catalana. Sofia Martínez, Laura Brun i Silvia Vàzquez són jugadores clau en el combinat infantil i Mònica Vàzquez i Clàudia Martínez també destaquen a la selecció cadet. Les dues seleccions han iniciat amb triomf la seva participació a l'Estatal. Les cadets han cedit un set a València mentre que les infantils no han donat opció a Astúries.

El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, satisfet amb l'aportació del seu club a la selecció catalana. Martínez espera que els dos combinats repeteixen la medalla de l'anterior edició i destaca el potencial del combinat infantil.

Miquel Martínez

Les dues seleccions opten a medalla, però cal destacar el potencial de l'equip infantil.




Les dues seleccions tornen a jugar dimecres a la tarda. El combinat cadet davant Madrid i l'infantil contra Canàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.