Tret de sortida a una Superlliga júnior femenina sense favorit clar


  • Comparteix:

Equip júnior del Club Voleibol Sant Cugat/Foto: Club Voleibol Sant Cugat

Equip júnior del Club Voleibol Sant Cugat/Foto: Club Voleibol Sant Cugat

12 equips disputaran, des d'aquest dijous i fins diumenge, la Superlliga júnior femenina al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix sota l'organització del Club Voleibol Sant Cugat i la Federació Catalana. El campionat s'obrirà amb el partit entre el Laboratorios Nupel gallec i l'Esplugues a les deu del matí i el debut de les santcugatenques serà a les dotze davant l'Arona canari.

Sant Cugat serà el centre del volei estatal júnior amb la disputa de la Superlliga entre els 12 millors conjunts de tot l'estat. L'amfitrió i organitzador, el Club Voleibol Sant Cugat, ha quedat enquadrat en el grup A juntament amb l'Haro Rioja i l'Arona canari. En el grup B trobem el Las Palmas canari, l'Esplugues i el Laboratorios Nupel de Lugo. En el C jugaran el San Roque canari , l'Alcobendas madrileny i el Barça. Finalment en el grup D han quedat enquadrats el Vall d'Hebrón, el Nuchar Eurochamp de la Rioja i el Jamper Aguere de Tenerife. Els dos primers classificats de cada grup accediran als quarts de final, previstos per aquest divendres.

El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, destaca el suport de l'Ajuntament i la Federació Catalana per a organitzar aquesta competició.

Miquel Martínez

Primer agraïr a l'àrea d'Esports de l'Ajuntament, però no voldria deixar de costat el recolzament de la Federació Catalana.


El torneig donarà inici a les deu del matí amb el partit entre el Laboratotios Nupel gallec i l'Esplugues del grup B. El Club Voleibol Sant Cugat jugarà el seu primer partit a les dotze del migdia davant l'Arona Canari i a dos quarts de vuit contra l'Haro de la Rioja. Les santcugatenques assumeixen el paper de favorites, però ho haurà de demostrar a la pista. Així ho explica la capitana de l'equip, Clàudia Martínez.

Clàudia Martínez

Ho celebrem a Sant Cugat, tenim l'afició al nostre costat. Amb moltes ganes de lluitar i estar amunt.



Els altres tres favorits al triomf són, sobre el paper, l'Alcobendas madrileny i el Gran Canària i el Jamper Aguere canaris. La final es disputarà diumenge a les dotze del migdia al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.