L'Ajuntament rep el juvenil del Club Voleibol Sant Cugat pels seus èxits recents


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha rebut a l'Ajuntament l'equip juvenil del Club Voleibol Sant Cugat per felicitar-lo pels èxits aconseguits enguany. Les jugadores santcugatenques han ofert les copes de campiones de la Superlliga Júnior i del Campionat de Catalunya.

L'Ajuntament de Sant Cugat ha volgut donar l'enhorabona a l'equip juvenil del Club Voleibol Sant Cugat pels èxits aconseguits, fins ara, aquesta temporada. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha rebut les jugadores santcugatenques a la sala de Plens del consistori i els ha lliurat una bandera de la ciutat com a reconeixement dels bons resultats obtinguts. Conesa valora molt positivament que les noies portin el nom de la ciutat per tot Espanya.

Mercè Conesa

Aquestes noies han assolit el màxim nivell en la seva categoria i per la ciutat és un orgull. Volem agrair la tasca que fa el Club Voleibol Sant Cugat.




El conjunt juvenil del Club Voleibol Sant Cugat ha assolit un nivell de joc extraordinari, que enguany l'ha portat a guanyar la Superlliga Júnior, disputada el mes de febrer a la ciutat, i la Copa de Catalunya, disputada el primer cap de setmana d'abril a Sabadell. El tècnic Rafa Ruiz valora la rebuda de l'Ajuntament al seu equip.

Rafa Ruiz

Estem molt contents. Ens omple d'orgull que l'Ajuntament ens tingui en compte.



A la Superlliga Júnior i al Campionat de Catalunya es podria afegir el Campionat d'Espanya que es juga el primer cap de setmana de maig. Les noies de Rafa Ruiz disputaran una competició amb els 24 millors equips estatals de voleibol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.