Debut amb victòria al Campionat d'Espanya del juvenil del Club Voleibol Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El juvenil del Club Voleibol Sant Cugat venç el Playas Benidorm (3-0) en el primer partit del Campionat d'Espanya que es disputa a Sant Joan (Alacant). Les de Rafa Ruiz no han donat opció a un rival que gairebé no ha presentat oposició. Aquesta tarda, a dos quarts de cinc, el conjunt santcugatenc afronta el segon partit del torneig davant el Torrejón.

El debut del juvenil del Club Voleibol Sant Cugat ha estat l'esperat. El conjunt entrenat per Rafa Ruiz s'ha desfet del Playas Benidorm en tres sets amb parcials de (25-12), (25-21) i (25-16). Les vermell-i-negres han fet un bon partit, molt concentrades, però amb alguns errors més de l'habitual, segurament per ser el partit inicial del campionat. El tècnic, Rafa Ruiz, explica les primeres sensacions de l'equip.

Rafa Ruiz

La sensació ha estat molt bona. L'equip molt concentrat i amb una actitud molt positiva.


Aquesta tarda, a partir de dos quarts de cinc, l'equip disputa el segon matx del grup C davant el Panel Torrejón. Ruiz espera un CVSC mentalment preparat i un partit on totes les jugadores siguin partíceps.

Rafa Ruiz

Espero que surtin amb mentalitat guanyadora i que disputem el millor partit possible.




El juvenil del Club Voleibol Sant Cugat disputa el Campionat d'Espanya al Pavelló de la Universitat d'Alacant, una de les tres seus del torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.