Rafa Ruiz (CVSC): 'Crec que tenim totes les opcions de ser primeres de grup'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'entrenador del conjunt juvenil del Club Voleibol Sant Cugat (CVSC), Rafa Ruiz, assegura que té plena confiança en les possibilitats de l'equip per finalitzar en primera posició de la segona fase de l'estatal i accedir a les semifinals. Les santcugatenques s'enfronten aquest divendres al Cantabria Deporte i al Voley Murcia per aconseguir la plaça que les classificaria entre les quatre millors.

Les vermell-i-negres s'han plantat a la segona fase de l'estatal amb una trajectòria impecable. Tres victòries en tres partits i cap set en contra. En aquesta segona lligueta, tan sols el primer es classifica per a les semifinals. El tècnic de l'equip, Rafa Ruiz, creu que tenen moltes opcions de continuar vius en la competició.

Rafa Ruiz

La veritat és que crec que tenim totes les possibilitats per ser primeres.


El primer partit les enfrontarà aquest divendres a les deu del matí contra el Cantabria Deporte, equip amb dues jugadores amb molt potencial, però inferior com a conjunt. Ruiz analitza el rival.

Rafa Ruiz

És un equip molt bo que té dues jugadores molt altes i basen el seu joc en elles. La resta de l'equip és una mica més baix i és on intentarem aprofitar per fer mal.





A les sis de la tarda es veuran les cares contra el Voley Murcia en la pugna per ser les primeres de grup i situar-se entre els quatre millors equips d'Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.