El juvenil del Club Voleibol Sant Cugat es troba a un partit de les semifinals del Campionat d'Espanya

El conjunt juvenil del Club Voleibol Sant Cugat buscarà aquest divendres a la tarda el pas a les semifinals del Campionat d'Espanya, després de derrotar el Cantabria Deporte (3-0). Les santcugatenques s'han mostrat molt superiors físicament i tàcticament i han superat el rival més complicat fins ara en el campionat. Un set pot ser suficient perquè el conjunt de Rafa Ruiz es classifiqui per les semis.

Després de superar el Cantabria Deporte, el rival, en principi, més incòmode pel seu estil de joc, el CV Sant Cugat es troba a només un pas de ser entre els quatre millors equips del torneig. El juvenil vermell-i-negre s'ha desfet del càntabre per 3 sets a 0 amb parcials de (25-13), (25-18) i (25-15) fent un bon partit i demostrant una capacitat física que ha marcat la diferència.
Aquesta tarda a partir de les sis l'objectiu serà derrotar el Múrcia, un rival on destaquen algunes individualitats, però assequible per al CV Sant Cugat. Aquestes són les referències segons el tècnic, Rafa Ruiz.

Rafa Ruiz

Tenen una jugadora de la selecció espanyola, una oposada, però nosaltres tenim tot un equip.

Les santcugatenques aniran a buscar la victòria davant un Múrcia que es presumeix força assequible, no obstant, amb un set més a favor, el Club Voleibol Sant Cugat en té prou per plantar-se a les semifinals.