El juvenil del Club Voleibol Sant Cugat es jugara l'accés a la final de l'estatal contra el Gran Canaria


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt juvenil del Club Voleibol Sant Cugat s'enfrontarà al CV Las Palmas de Gran Canaria 2014 en les semifinals de l'estatal després de certificar la primera plaça de grup en el triomf davant el Voley Murcia (3-0). La cinquena victòria consecutiva en la competició per 3-0 posa de relleu el gran nivell de joc desplegat per les santcugatenques.

Nova victòria per 3-0 del conjunt juvenil del Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) en el Campionat d'Espanya, que dóna el pas a semifinals a les noies de Rafa Ruiz. Aquesta vegada ha estat davant del Voley Murcia, que encara tenia opcions de classificar-se entre els quatre millors. Les jugadores vermell-i-negres han fet un partit que el seu entrenador ha qualificat de 'millor impossible' i en el qual han pogut jugar, com a mínim un set, totes les jugadores disponibles per Ruiz. La pròxima cita de les santcugatenques serà aquest dissabte contra el CV Las Palmas de Gran Canaria, que s'han reforçat amb dos fitxatges de qualitat. El tècnic del conjunt juvenil del CVSC, Rafa Ruiz, valora les possibilitats de guanyar l'estatal.

Rafa Ruiz

Tal i com estem jugant em vec amb opcions de guanyar-ho tot, però juguem contra Canàries i és una final anticipada. Elles vindran molt dolgudes de la derrota a la Superlliga.



La semifinal entre canàries i santcugatenques es disputarà aquest dissabte a les vuit del vespre. El rival del CVSC en una hipotètica final sortiria del partit que es jugarà a les sis de la tarda entre l'Almeria i el guanyador del partit que enfrontarà el Llamper i l'Alcobendas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.