Raquel Brun convocada amb la selecció espanyola per disputar la Lliga Europea


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Raquel Brun

Imatge d'arxiu de Raquel Brun

La santcugatenca Raquel Brun ha entrat en la convocatòria de la selecció espanyola per disputar la Lliga Europea. El combinat estatal s'enfrontarà a la fase de grups a Sèrbia, Hongria i Romania el tercer cap de setmana de juny a Granollers. Brun i les seves companyes intentaran aconseguir el primer lloc que dóna accés a la Final a Quatre que tindrà lloc a la República Txeca el primer cap de setmana de juliol.

El nou seleccionador del combinat estatal ha fet una renovació de l'equip introduint joves jugadores entre les quals es troba la juvenil del Club Voleibol Sant Cugat Raquel Brun. La jugadora del Club Voleibol Sant Cugat s'ha fet un lloc entre les 24 jugadores que disputaran la Lliga Europea i que intentaran aconseguir el bitllet per a la Final a Quatre de la República Txeca. Les primeres rivals són les seleccions de Sèrbia, Hongria i Romania i es jugaran l'accés a la fase final a Granollers el tercer cap de setmana de juny. Abans però, jugaran uns amistosos contra Bèlgica al CAR de Sant Cugat el dijous i dissabte de la setmana que ve. El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, creu que és el premi a la feina ben feta tot l'any.

Miquel Martínez

És una jugadora que ja està en el circuit de seguiment de la selecció espanyola. És un premi per la gran temporada que ha fet.




A la convocatòria també hi ha entrat la jugadora del CVB Barça i ex del Club Voleibol Sant Cugat, Anna Espadalé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.