El cadet del Club Voleibol Sant Cugat perd i finalitza segon a l'estatal


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt cadet del Club Voleibol Sant Cugat perd (3-1) contra l'Alcobendas a la final de l'estatal. Les madrilenyes han superat el conjunt santcugatenc en un matx molt igualat i es proclamen campiones d'Espanya.

El matx ha estat molt igualat i excepte en el quart set, s'ha decidit per petits detalls amb un marcador ajustat. Els dos primers sets han caigut de banda madrilenya tot i que podria haver caigut a favor de les santcugatenques (26/24, 25/22). En el tercer, l'Alcobendas ha tingut una bola de partit que han salvat molt bé les santcugatenques per endur-se al final el parcial (26/28). Tot i perdre l'oportunitat de guanyar el partit, les madrilenyes no s'han descentrat i precisament ha estat el set que més fàcil han guanyat gràcies a la seva superioritat física i l'experiència de moltes de les jugadores que juguen a l'equip de Superlliga 2 madrileny.

L'entrenador del cadet del Club Voleibol Sant Cugat, Arseni Llenas, creu que els ha faltat intensitat tot i que destaca el gran paper de les seves jugadores.

Arseni Llenas

No hem tingut la intensitat necessària per jugar la final. Però hem jugat molt bé durant tot el torneig i tenim més experiència per l'any vinent.






En el matx pel tercer i quart lloc, el CV Esplugues ha guanyat (3-0) contra el las Palmas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.