El Torneig Internacional de Voleibol tindrà el principal atractiu del juvenil de l'Anderlini


  • Comparteix:

Del 13 al 16 de setembre es torna a disputar el Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat /Font:CV Sant Cugat

Del 13 al 16 de setembre es torna a disputar el Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat /Font:CV Sant Cugat

El Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat de voleibol femení torna a dur el millor voleibol formatiu d'Europa a la ciutat. El trofeu, que es disputarà del 13 al 16 de setembre, compta amb un total de 40 equips dividits en les categories infantil, cadet i juvenil. Un dels conjunts més destacats és l'Anderlini italià, que després de quatre anys participant amb el seu equip infantil es presentarà a més amb el conjunt juvenil, uns dels principals atractius del torneig.

A falta de la confirmació d'alguns equips estrangers, actualment hi ha un 90% del cartell confirmat, amb la participació destacada del Soller mallorquí a més del Anderlini italià i els equips de Roma. Des del club s'assegura que es podria tancar l'acord per a la participació d'una de les millors escoles de voleibol de Portugal, el principal planter del país. El torneig també comptarà amb una gran representació de les principals promeses del voleibol base femení espanyol. El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, destaca la presència de l'Anderlini italià.

Miquel Martínez

L'Anderlini destacarà molt per sobre de la resta perquè té molt nivell.


Una de les novetats més destacades del torneig és l'ampliació d'equips a 16 participants en la categoria infantil. La competició es consolida com una de les més importants a nivell base a tot l'estat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.