La 9a edició del torneig del Voleibol Sant Cugat comptarà amb 40 equips


  • Comparteix:

El cadet del Club Voleibol Sant Cugat serà un dels participants en el Torneig Internacional

El cadet del Club Voleibol Sant Cugat serà un dels participants en el Torneig Internacional

La novena edició del Torneig Internacional que organitza el Club Voleibol Sant Cugat serà la més nombrosa amb 40 equips vinguts d'arreu d'Europa. 12 equips juvenils, 12 cadets i 16 infantils seran les categories participants. El 13 i 14 de setembre disputaran el torneig entre els equips catalans mentre que el cap de setmana serà el torn dels equips internacionals.

Tot i la situació econòmica que viu el país, sembla que el Torneig Internacional que organitza el Club Voleibol Sant Cugat es consolida. I és que per aquesta edició, la novena, el campionat superarà rècord de participació amb 40 equips vinguts d'arreu d'Europa. El president de l'entitat santcugatenca, Miquel Martínez, afirma que tot i ser l'edició més costosa, en tots els sentits, és un motiu de satisfacció anar creixent any rere any.

Miquel Martínez

Tindrem 40 equips i serà l'edició més nombrosa. És un esforç molt gran que fem. Ho hem ampliat per donar així cabuda als nostres equips.


El torneig començarà el dijous 13 de setembre. Durant les dues primeres jornades els equips catalans s'enfrontaran entre ells mentre que les dues últimes jornades entraran en escena els equips estrangers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.