El 9è Torneig Internacional de Voleibol de Sant Cugat bat rècord de participació


  • Comparteix:

Imatge de la presentació del 9è Torneig Internacional

Imatge de la presentació del 9è Torneig Internacional

El 9è Torneig Internacional de Voleibol de Sant Cugat acull 40 equips i 500 jugadores, xifres rècord en la competició tot i el difícil context econòmic. El torneig, que es disputarà del 13 al 16 de setembre al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix i a la ZEM de la rambla del Celler, comptarà amb sis clubs d'arreu de l'estat espanyol, dos italians i un cadet portuguès, campió al seu país. Les categories infantil, cadet i juvenil, que formen la competició, gaudiran dels conjunts campions d'Espanya en les respectives edats.

La voluntat dels equips participants ha estat la clau per al nou èxit de participació del 9è Torneig Internacional de Voleibol de Sant Cugat segons el president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, a la presentació de la competició. Un total de 40 equips participants amb 12 juvenils, 12 cadets i la novetat, 16 infantils. El club vermell-i-negre aportarà també tres conjunts en edat cadet i tres més en juvenil. Miquel Martínez ha assegurat que la competició segueix mantenint el nivell i garanteix l'altíssima qualitat dels participants i també de les jugadores locals.

Miquel Martínez

És l'edició més nombrosa d'equips de Sant Cugat. Em fa molta il·lusió tenir les 500 nenes al parquet.


Les dificultats econòmiques, però, s'han fet paleses en l'absència de tres clubs europeus que havien de participar, dos francesos i un altre italià. No obstant això, el nivell del torneig inclou els campions espanyols de cada categoria, el CV Sierra Armilla en infantil, el CV Alcobendas en edat cadet i el Club Voleibol Sant Cugat en juvenil, així com el campió de Portugal en edat cadet, l'AS Mamede. A més, Martínez ha assegurat que el juvenil italià Pallavolo Anderlini-Modena donarà un gran espectacle. Un espectacle que el membre de la junta del club, Lluís Moreno, convida a venir a veure.

Lluís Moreno

És un espectacle, a més de la formació les nenes ens han de donar un molt alt nivell espanyol reforçat amb un alt nivell europeu.


De la seva banda, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha enaltit la feina duta a terme pel club santcugatenc en aquest torneig, ja que aporta visibilitat i ressò a la ciutat. A més, ha col·locat el torneig com la més destacada d'entre totes les organitzades per les entitats esportives de la ciutat.

Xavier Tizón

Des de les entitats aquesta prova és la primera a destacar entre totes, té un ressò que ni nosaltres mateixos som conscients.


Una de les mostres de la voluntat dels conjunts a ser en la competició són les fórmules d'allotjament. Hotels, intercanvis o fins i tot càmpings seran els llocs triats. Pel que fa al calendari, els dos primers dies de torneig disputaran els partits previs els equips catalans dels set clubs del territori que participen, mentre que al cap de setmana hi haurà els enfrontaments dels conjunts internacionals. Dissabte a les sis de la tarda es durà a terme la presentació dels equips, mentre que les finals seran diumenge.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.