Clara victòria del Club Voleibol Sant Cugat davant del CV Leganés a casa

El Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) venç de forma contundent el Club Voleibol Leganés (3-0) a la setena jornada de la Superlliga 2. Les santcugatenques han mantingut el bon joc demostrat a casa des de l'inici de la temporada i no han donat opció a les madrilenyes.

Victòria contundent del CVSC. Les santcugatenques han començat amb bon ritme, remats potents i serveis que han descol·locat a les rivals. Durant el primer set (25-16), les locals han sumat molts punts directes cosa que les ha fet allunyar-se del marcador ràpidament. La dinàmica de joc s'ha mantingut en el segon set (25-17). L'equip madrileny no s'ha mostrat cohesionat però el desencert de les santcugatenques ha fet que el CV Leganés sumés punts i que, en ocasions, s'acostés a les locals en el marcador. El CVSC ha rematat el partit en el tercer set (25-17) sense complicacions.
Segons l'entrenador de les santcugatenques, Leo Passerine, el Leganés no era un rival fàcil a priori ja que ha plantat cara a rivals forts d'aquesta temporada.

Leo Passerine

Encara que estigui l'últim, el Leganés ha fet bons partits davant d'equips forts. L'equip ha sortit concentrat i ha jugat bé.

La propera jornada el CVSC s'enfronta al Sòria, un equip jove, però ben compactat.