El Volei Sant Cugat recupera el somriure a Madrid i guanya un rival directe


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat torna a guanyar

El Volei Sant Cugat torna a guanyar

El Volei Sant Cugat venç el Voley Playa Madrid (1-3) després de dues derrotes consecutives i supera així un rival directe per quedar entre els quatre primers classificats que jugaran la fase d'ascens. Les vermell-i-negres s'han avançat al primer set, però les madrilenyes han reaccionat empatant. En els dos últims sets les santcugatenques han demostrat la seva superioritat.

El Volei Sant Cugat torna a vèncer després de dues jornades perdent contra els equips capdavanters del grup de Superlliga Femenina 2. Les vermell-i-negres han dominat a l'inici del matx i s'han endut el primer set de forma ajustada (25-25). Amb el desavantatge les madrilenyes han reaccionat i han igualat després de controlar el segon període i guanyar-lo de set punts (25-18). Amb l'empat s'ha disputat el tercer i ha estat el més igualat, però se l'han acabat enduent les santcugatenques per un ajustat 26 a 28. Després d'aquest intens set, les santcugatenques han aconseguit guanyar el definitiu per un avantatge de sis punts.

El tècnic del Volei Sant Cugat, Leo Passerine, creu que les dues derrotes no els han passat factura i que els tres punts sumats són molt positius per al seu equip.

Leo Passerine

Els dos últims partits es podien perdre, però vam plantar cara. El d'avui s'havia de guanyar i a més ho hem fet sumant tres punts i estem molt contents.


La setmana vinent el Volei Sant Cugat rep l'Alzira, tercer classificat, i amb només dos punts més que les santcugatenques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.