L'infantil del Voleibol Sant Cugat continua invicte i disputarà la final de l'Estatal

L'infantil del Club Voleibol Sant Cugat disputarà la final davant l'Emevé

L'infantil del Club Voleibol Sant Cugat es classifica per a la final del Campionat d'Espanya després de derrotar a les semifinals (3-0) el Volei Sant Esteve. Les santcugatenques han guanyat (20-25) (25-17) (23-25) els tres sets i disputen la final aquest diumenge a les dotze del migdia davant l'Emevé Lugo.

L'infantil del Club Voleibol Sant Cugat ha disputat un partit molt ajustat. El Volei Sant Esteve ha posat les coses difícils als seus rivals, que han hagut de mantenir la intensitat dels primers minuts per poder superar les visitants.

Les santcugatenques han fet el primer punt, però les rivals les han igualat i superat. Les vermell-i-negres han posat els cinc sentits en el matx i han pogut remuntar el resultat en contra, enduent-se el primer set (20-25). El Volei Sant Cugat ha marcat la diferència al segon set i ha aconseguit una diferència de vuit punts (25-17). El darrer set ha estat el més ajustat del partit, però les santcugatenques han aguantat la pressió i han demostrat la seva superioritat als darrers instants signant la victòria definitiva (23-25).

L'Emevé Lugo ha guanyat la seva semifinal i jugarà la final amb el Club Voleibol Sant Cugat aquest diumenge a les dotze del migdia.